Dressuurinstructie

Het is mogelijk dat ik aan huis of op een locatie privélessen kan verzorgen en geef ze van B tot en met ZZ-Zwaar niveau. De lessen hebben een tijdsduur van ongeveer 45 minuten en er kunnen meerdere personen aan deelnemen (max.3).

 Zelf volg ik regelmatig trainingen bij Alex van Silfhout in Lunteren. Hierdoor blijf je scherp en alert en breng je dit over bij het geven van instructie.
 
Tevens is het mogelijk om dressuur- of springlessen te volgen bij Manege Spaarnwoude.(www.manegespaarnwoude.nl). Dit kan zowel privé- als groepslessen zijn.  

Ben je gemotiveerd en wil je verder komen in de paardensport aarzel niet en neem contact met mij op. Prijs op aanvraag via contactformulier.  


Dressuurclinic

Het geven van een (wedstrijdgerichte) dressuurclinic is mogelijk. In overleg kunnen we een programma samenstellen zodat de deelnemers en publiek er een leuke en leerzame dag aan hebben. Ik ben altijd zeer gedreven in het lesgeven en probeer altijd bij iedere combinatie op elk niveau het beste naar boven te halen
 
Een demonstratie-training op een van mijn wedstrijdpaarden is mogelijk. Ik geef dan op het paard tekst en uitleg over de opbouw van de training van een dressuurpaard.
 
Prijs op aanvraag via het contactformulier. 


Africhting dressuurpaard

Als u een paard in de africhting zet, bekijk ik wat een goed plan van aanpak is. Dit hangt af van de leeftijd, huidige graad van africhting en conditie.

Ieder paard is verschillend en heeft dan ook meer of minder werk nodig. Aan de hand van deze gegevens en uw doel gaan we de aanpak bespreken.
 
De paarden die ik uitbreng zijn verschillend qua type en temperament. Hierdoor heb ik veel ervaring met het africhten van verschillende soorten paarden. Het uitbrengen van uw paard kan tot Lichte Tour niveau.
 
Prijs op aanvraag via contactformulier.