CMC Zaïre

CMC Zaïre CMC ZAÏRE CMC ZAÏRE (Gribaldi x Porter, Ster, Sport(dressuur), KWPN, Merrie, IntermediaireII, geboren 2004

Deze stoere, hoog benige zwartbruine Keur-merrie komt uit een zeer goede bloedlijn waaruit veel goede sportpaarden zijn gekomen.  Het is een paard met veel afdruk en vering in de bewegingen. Ze heeft veel uitstraling en aanleg voor het hogere werk zoals de piaffe en passage.

Ik hoop dan ook in de toekomst mooie wedstrijden met haar te kunnen rijden. We starten op dit moment in de Midden Tour en trainen rustig verder om in de toekomst Grand Prix te kunnen rijden.

Vader Gribaldi heeft zelf internationaal Grand Prix dressuur gelopen en zijn zonen Totilas en Painted Black zijn zeer succesvol in de Grand Prix. Moedervader Porter zit in veel bekende (inter)nationale dressuur- en springpaarden.

Zaire heeft in 2010 het mooie merrieveulen Fair Lady van de hengst Zizi Top (v.Tango) gekregen.   


CMC Aron

CMC ARON (Elcaro x Wanderbursch II), KWPN, Ruin, Prix St. Georges/Intermediaire 1 dressuur, geboren 2005

Deze aansprekende donkerbruine ruin heeft als hengst hengstenkeuring in december 2007 gelopen. Het is een fijn paard met veel uitstraling en drie goede basisgangen. Een belofte voor de toekomst.
 
We hebben bij de Horsefood dressuurtalent 2009 72 punten gereden en hebben Prix St. Georges/Intermediaire 1 gereden op verschillende concoursen in het land. We hebben de finale van de vijfjarige bij de KNHS/Subli kampioenschappen jonge dressuurpaarden 2010 gereden en al verschillende overwinningen in de L2, M1, M2 Z1,Z2, ZZ-Licht en ZZ-Zwaar op onze naam staan!

Vader Elcaro heeft zelf Grand-prix dressuur gelopen en moedersvader Wanderbursch II was een van de tophengsten in de Duitse fokkerij. Het internationale dressuurpaard Wakana onder Ulla Salzgeber heeft als moedersvader Wanderbursch II. 
 
In januari 2014 is Aron verkocht aan Johann Hinnemann/Dressuurstal van Baalen en wens de toekomstige ruiter/amazone net zoveel succes en plezier met hem als ik heb gehad! 


Fair Lady

Fair Lady Deze aansprekende donkerbruine jaarlingmerrie is van de KWPN-dekhengst Zizi Top(v.Tango) en is gefokt uit de Keurmerrie CMC Zaire (v.Gribaldi).

Ze is geboren op 9 mei 2010. Fair Lady loopt met de huidige eigenaar Z2 dressuur.