Lucky 

LUCKY (Onbekend x Enfant de Normandie), KWPN,merrie, geb. 1982, ZZ-Licht

Lucky was mijn oude cursus-paard van NHB-Deurne. Ik heb haar afgericht en uitgebracht tot ZZ-Licht dressuur.

Ze was mijn eerste paard waarmee ik vele prijzen en winstpunten heb gereden. Op 28 april 2000 heeft ze het merrieveulen Tyri gekregen van de KWPN-dekhengst Mondriaan (v.Baltzflug) met de hoop op een mooie sportcarriere in de dressuur.

Helaas op vier-jarige leeftijd heeft Tyri een ongeluk gehad in de wei en is ze overleden. Op 18 augustus 2009, op 27 jarige leeftijd, is Lucky overleden. 

 

 

Gladstone

 

GLADSTONE (Figaro x Avignon), NRPS, ruin, geboren 1995, ZZ-licht

Met Gladstone heb ik tot het ZZ-Licht dressuur met 8 winstpunten gereden en is een stoer paard met een heel apart karakter. Het was voor mij dan ook een hele uitdaging om dit paard hoger op te leiden. 

Vader Figaro x heeft veel Z-dressuur- en springpaarden gegeven. Moedersvader Avignon staat te boek als de vader van de internationale dressuurpaarden Hiscox Askari van ruiter Richard Davinson en Macho van amazone Fiona Bigwood.

 

 

Uno

UNO (Gribaldi x Cabouchon, Ster), KWPN, ruin, geboren 2001, Z1

Het was een paard die door zijn grote lijf en lange benen veel tijd nodig heeft gehad om zich te ontwikkelen tot een goed dressuurpaard.

Ik heb hem tot de Z1 uitgebracht.

 

 

 

Mistral

MISTRAL (Uniform x Vanitas, Sport), KWPN, merrie, geboren 1994, Z2-dressuur

Mistral staat in pension bij Manege Spaarnwoude. Het is een klassiek gebouwde schimmelmerrie met een werkwillig karakter en een super mentaliteit. Ik heb Mistral getraind en uitgebracht tot de Z2-dressuur.

Vader Uniform heeft vele nakomelingen in de nationale- en internationale dressuur lopen.  Mistral heeft in 2010 het prachtige merrieveulen Four Seasons van de KWPN-topper Vivaldi gekregen. 

 

 

Primeval Mickey

PRIMEVAL MICKEY (Glendale x Rossini), KWPN, ruin, geboren 1994, ZZ-Licht

Mickey heb ik gereden voor Ton Monhemius op Manege Spaarnwoude en was een reservepaard  voor het 4-span van Ton Monhemius.

Ik heb hem afgericht en uitgebracht tot het ZZ-Licht dressuur en heb vele prijzen en winstpunten met hem gereden.
 

 

 

Kronos

KRONOS (Fabricius x Tourist), KWPN, ruin,geb. 1992, ZZ-Licht

Kronos is een 4-span paard uit het Noord-Hollands Vierspan van Ton Monhemius. Kronos heb ik gereden voor Ton Monhemius en was het eerste paard waarmee ik de ZZ-Licht over de 60 % heb gereden.

Moedersvader Tourist staat te boek als de vader van Lianca,een Grand-Prix dressuurmerrie die regelmatig voor het franse team heeft gereden. Het is een paard met een wedstrijdmentaliteit en een super karakter.

 

Milkina T

MILKINA T (Investment x Belmondo), KWPN, merrie, geboren 1994, M2

Milkina T heb ik tot de M2-dressuur afgericht en uitgebracht.

 

Wub (v.San Remo x Michelangelo), ZZ-Licht/ZZ-Zwaar 

Floris M2 dressuur 

Convast's BP(v.Johnson) ZZ-Licht dressuur