Sponsoren

CMC Haarlem is een onafhankelijk organisatieadviesbureau, gespecialiseerd in veranderingsprocessen van organisaties en managers. CMC staat voor Change Management Consultants. Al vijftien jaar werken wij voor professionele organisaties in de zorg, onderwijs en zakelijke dienstverlening.

U kunt CMC Haarlem inschakelen voor verandermanagement, fusiebegeleiding, coaching, organisatieadvies en projectmanagement. In nauwe samenwerking met u regisseren wij de gewenste veranderingen. Aangezien het veelal om complexe organisaties gaat, werken er bij CMC Haarlem uitsluitend senior adviseurs.

Voor meer informatie over CMC Haarlem: www.cmchaarlem.nl  

 

Trix Sports specialiseert zich op: zadels, hoofdstellen, lederen laarzen, en andere custom made artikelen en vindt het heel belangrijk dat u en uw paard op een verantwoorde en gezonde manier van de sport genieten. Trix Sports wilt uw paard en u graag van goede ruitersportartikelen voorzien. Dit levert plezier voor zowel u, als voor uw paard op.

 

Trix Sport luistert naar u en uw paard en wil u graag individueel adviseren. Elk paard is tenslotte uniek en elke tevreden klant is hun belang.

 Voor meer informatie over Trix Sports: www.trixsports.nl

Wilt u ook sponsor worden en bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem gerust contact op! 


Interessante Links